Lämpimien juomien kulta-aikaa

Lämpimien juomien kulta-aikaa

Talvisesonki on toinen toistaan ihanampien lämpimien juomien kulta-aikaa. Kuppi kuumaa lumisen talvipäivän rientoihin lämmittää niin mieltä kuin kohmeisia sormiakin. Olemme koonneet tähän postaukseen pienet esittelyt seuraavan kahvihetkesi inspiraatioksi.

Polkalatte

Joulun klassikkomakujen inspiroimana lisäsimme valikoimaamme tänä talvena valloittavan Polkalatten. Tällä herkullisella herkkulattella virkistät päivääsi virittäytyen samalla joulutunnelmaan.

Polkakaakao


Iloiset uutiset joulufiilistelijöille ja talviherkkujen ystäville sen kun jatkuvat! Lisäsimme valikoimaamme Polkalatten lisäksi myös kerrassaan ihanan uutuuden, Polkakaakaon. Tämä tuote on markkinointiamme hoitavan Elandra Designin ehdoton suosikki koko valikoimastamme. Kyllä tämän rinnalla aina niin herkullinen klassinen kaakao (niin hyvää kuin se onkin) suorastaan kalpenee!

Glögi

Iloisia uutisia glögin ystäville. Valikoimaamme kuuluu tänä talvena kolme keskenään täysin erilaista ja ihanan talvista glögiä. Kuvassa vasemmalla näkyy perinteinen glögimme, johon ei koskaan kyllästy. Perinteinen glögi kuuluu jokaiseen talveen ja sitä tulee todennäköisesti löytymään talvivaikoimastamme hamaan tappiin asti.

Niinä päivinä kun kuitenkin kaipaa jotain vaihtelua perinteiselle glögille, voi nauttia Suomessa jo suuren suosion saavuttanutta vaaleaa glögiä, joka meillä on toteutettu perinteisen omenaglögin tapaan.

Jos kuitenkin haluaa jotain täysin uutta kokeilla, löytyy valikoimastamme uutena tähtenä tänä vuonna virkistävä Cascaraglögi. Kesän suosikkijuomiimme on jo parina kesänä kuulunut Cascara Soda, joka valmistetaan kahvimarjan kuivatuista kuorista, eli Cascarasta valmistetusta siirapista. Nyt näitä samaisia kahvimarjan kuivattuja kuoria on käytetty täysin uudenlaisen glögin valmistamiseen. Olemme saaneet inspiraation reseptiin lähipaahtimomme Capri Coffeen Nicholakselta. Jos kaipaatte ystävien tai perheen kanssa mukavaa aktiviteettiä joulukuun päiviin, tulkaapa pitämään pienet glögin maistajaiset Puistokahvilassa. Jos Cascaraglögistämme oikein inspiroituu, tilaa Capri Coffeelta cascaraa ja tee oma versiosi jouluksi.

Pumpkin Spice Chai

Pumpkin spice chai on trendikäs maailmalta Suomeen rantautunut hittijuoma, jossa yhdistyvät syys- ja talvikauden suosikit, eli pumpkin spice ja chai. Käytännössä tämä juoma on siis hieman tuunattu versio Chailattesta.

Chai Latte

Chai Latte on jo vuosien varrella vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten lämpimien juomien suosikkien listalla ja sitä löytyykin jossain muodossaan peräti joka kahvilasta. Meillä poikkeuksellista ja mainitsemisen arvoista on, että teemme Chaisiirappimme itse. Chai Latte on maitopohjainen juoma, jonka juuret juontavat Intiaan. Hindinkielinen sana chai tarkoittaa yksinkertaisesti teetä, mutta käytännössä sillä viitataan myös intialaisten suosimaan tapaan nauttia tee haudutettuna maidon ja sokerin kanssa.

Mocha

Eikö ole ihanaa, ettei tarvitse valita makeanhimon ja kahvihampaan kolotuksen väliltä, vaan voit saada avun molempiin yhdessä kupissa? Kuvassa herkullinen Mocha, suklainen juoma, jossa on käytetty ihastuttavan lähipaahtimomme Capri Coffeen pavuista jauhettua espressoa.

Cafe Americano

Cafe Americano syntyy, kun espressoon lisätään kuumaa vettä joukkoon. Tiesitkö, että tämä klassikkojuoma syntyi toisen maailmansodan aikana Italiassa, kun amerikkalaiset sotilaat alkoivat laimentaa espressojaan vedellä? Kuten kaikissa muissakin kahveissamme, tämänkin kahvin takana ihana lähipaahtimomme Capri Coffee.

Flat White

Tiesitkö, että Flat White on alunperin australialainen kahvijuoma? Flat Whiten valmistuksessa kevyesti vaahdotettua maitoa kaadetaan tuplaespresson päälle. Maitoa Flat Whitessa on vähemmän verrattuna esimerkiksi Cappuccinoon, mikä takaa vahvemman kahvin maun.

Matchalatte

Oletko jo maistanut tätä mielipiteitä jakavaa, mutta oman kävijäkuntansa suosikkia? Kyseessä on nimittäin Matchalatte. Matcha on laadukasta japanilaista vihreästä teestä jauhettua pulverimaista teetä, jonka on todettu rauhoittavan mielialaa ja piristävän tasaisemmin kuin kahvin. Sisältämänsä klorofyllin ansiosta Matchan kerrotaan myös puhdistavan elimistöä. Työntekijämme kuvaili makukokemusta maanomaiseksi ja vihreäksi. Jos kuulut Matchalatten ystäviin, kiiruhdahan nauttimaan. Jos taas olet uusi tuttavuus ja kokeilunhaluisella tuulella, niin tervetuloa testaamaan!

Tässä lämpimiä juomia päivään jos toiseenkin! Kerro ihmeessä mistä muodostuu sinun suosikkisi?

Vastaa