Joulumuistamisten aikaa

Joulumuistamisten aikaa

Joulu lähestyy ja monet miettivät miten muistaa työntekijöitään, asiakkaitaan ja läheisiään kiitoksena kuluneesta vuodesta. Useiden paikallisten yritysten mukavaksi tavaksi muistaa työntekijöitään on muodostunut kakkukahvien tarjoaminen Rauman Puistokahvilassa.

Yritykset toimittavat kahvilaamme listan työntekijöistään ja aikavälin, jolla työntekijät saavat käydä nauttimassa kakkukahvit kahvilassa. Hienona vaihtoehtona kakkukahveille toimii myös salaattilounaan tarjoaminen. Pieni ele, joka kuitenkin ilahduttaa saajaansa kiitoksena kuluneen vuoden työstä. Meillä on kattava valikoima gluteenittomia ja muitakin erityisruokavalioita suosivia tuotteita, joten lahjalla saa monipuolisesti ilahdutettua työntekijöitään ruokavaliosta riippumatta.

Jouluisempaa tunnelmaa toivovat voivat korvata kakkukahvien kahvit glögillä. Valikoimassamme on tänä talvena kolme keskenään hyvin erilaista glögiä. Perinteinen glögi, Omenaglögi ja Cascaraglögi. Glögivalikoimaamme voi hyödyntää myös järjestämällä glögin maistajaiset asiakastapaamisen aikana tai vaikka työntekijöiden hemmottelulle omistetulla lounaalla.

Uotilassa sijaitseva leipomomme Leipomo-Konditoria Hento tekee räätälöityjä joulumuistamisia, joihin voit itse valita tuotteet. Yritysten joulumuistamisissa viimeisenä tilauspäivänä on 11.12. ja jouluksi toivottavissa tilauksissa 16.12. Käyhän Hennon verkkokaupassa katselemassa vaihtoehtoja ja suunnittele työntekijöillesi herkkuboksi kiitokseksi kuluneesta vuodesta. https://www.leipomokonditoriahento.fi/blogs/uutiset/yritysten-joulumuistamiset

Ihanana lisänä mainostamme saajaansa taatusti ilahduttavia lahjakorttejamme. Näitä myydään ihan joulun pyhiin asti, joten pidä tämä mielessä jos olet joululahjojen suhteen hieman Matti Myöhäisten osastolla.

Ihanaa joulunodotusta!

Vastaa